avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta de la medicul de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta de la medicul de familie

Fica mea a avut nevoie de o adeverinta de sanatate de la medicul de familie pentru dosarul de somaj.Acesta a cerut 30 ron pentru a elibera acest document. Este legal?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 12:31, 20 Aprilie 2012
Dacă se eliberează chitanţe pentru serviciile respective, iar tarifele sunt afişate la vedere, la cabinetele medicilor de familie, nu poate fi vorba despre un abuz sau o ilegalitate.
Nu are acoperire legala perceperea de tarife pt. eliberarea de adeverinte de acest gen,chiar daca se emite o chitanta,chiar daca tarifele sunt afisate,atata timp cat activităţile de suport,care fac parte si din pachetul minimal de servicii medicale ,.de care pot beneficia persoanele neasigurate ,cuprind si eliberare de acte medicale,precum adeverinta respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta medicala andrew11 andrew11 Buna ziua De unde se poate obtine adeverinta medicala necesara pentru depunerea dosarului la ANOFM (somaj neindemnizat) si care ar fi costul aproximativ al ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala inscriere admitere contra cost? vidiva vidiva buna ziua , nu stiu daca am postat unde trebuie , dar urmatoarea nedumerire : fiica mea da admitere anul acesta , intamplator si la drept . drept pentru care ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc daca am nevoie de o adeverinta de la medicul de familie? sabina56 sabina56 Buna ziua.As dori sa stiu daca ceri o adeverinta de la medicul de familie,aceasta trebuie să o platesti? si cat costa? (vezi toată discuția)