avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De cate ori poate fi atacata o hotarare definitiva si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De cate ori poate fi atacata o hotarare definitiva si irevocabila?

Salut,


Intrebare : poti face recurs dupa doua hotarari definitive si irevocabile ?

Am un bunic care se judeca de 12 ani cu un vecin pt 45 cm pamant in spatele casei care ii apartin prin acte si prin hotarari judecatoresti ( doua hotarari definitive si irevocabile) . Vecinul cu care se judeca a murit dar sotia lui continua cu judecata. De 3 ani bunicul meu incearca sa termine cu acest circ sa-mi faca contract pe casa dar nu poate ca vecina face mereu recurs. Exista alta posibilitate sa-mi treaca , casa? Orice sfat sau informatie imi poate fi de folos!



Multumesc !
Cel mai recent răspuns: lulu27 , utilizator 16:39, 20 Aprilie 2012
Daca o hotarare ramane definitiva si irevocabila pe cale de consecinta nu mai poate fi atacata,operand autoritatea de lucru judecat
mersi de mesaj . nu inteleg termenii judecatoresti "definitiva si irevocabila pe cale de consecinta " , puteti fi mai explicita ? Ce ma sfatuiti ? Sunt din provincie dintr-un orasel din sudul tarii , am ajuns cu aceasta judecata pana si la Curtea de Apel Judecatoria Bucuresti.Ne-au luat in ras ca nu este de competenta Bucurestiului si ne-au redirectionat catre judecatoria din oraselul nostru. Mi s-a parut penibil! Asta e justitia noastra sau , nu am gasit un avocat suficient de destept care sa stie ce sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa, hotarare irevocabila fbaflorin fbaflorin Buna...acum ceva timp am depus o plangere la judecatorie impotriva unui proces verbal de constatare(amenda 740 si permis suspendat 30 zile). La judecatorie s-a ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut casa adinamihaila adinamihaila Parintii mei si-a construit in 1988 o casa pe un teren ( 2000 m) primit de bunicii mei de la CAP. Dupa 1990 cand a aparut legea privind recuperarea terenurilor ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie mihai03 mihai03 Buna dimineata. Va deranjez cu urmatoarea problema. In anul 1995 am fost pus in posesie a unei suprafete de 1100 m2, in baza unui act de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)