avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Liniste publica - cum pot fi convinsi vecinii sa ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Liniste publica - cum pot fi convinsi vecinii sa micsoreze sonorul la televizor?

vecinii de deasupra mea ma deranjeaza de ani de zile cu sonorul tv.se aude incontinuu incepand de pe la 7.30dim pana in jur de miezul noptii.le-am atras atentia in repetate randuri si in mod civilizat si mai putin ortodox.ei au probleme cu auzul,este adevarat,dar de multe ori dau sonorul tare iitr-o camera ca sa auda din toata casa.am chemat politia de nenumarate ori,am sunat si la 112,am depus si plangere la pol.eu personal nu vreau sa acuz pe nimeni,dar cred ca daca li se facea ceva nu mai continuau.au inceput sa nu-mi mai dea drumul la usa cand vrioam sa-i atentionez,asa ca am inceput sa le opresc curentul din casa,contorul fiind pe scara.cand le bate politia la usa opresc tv si spun ca nu este de la ei,asa ca politia vorbeste cu ei ,apoi pleaca,iar ei continua.
va spun sincer ca m-au adus la disperare.
noaptea dorm doar cu dopuri de urechi.am tocit nu mai stiu cate perechi.
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
angelicagoaga, utilizator
Mai incercati cu cei de la politie,dar atentie cu opritul curentului sa nu va puna in carca un aparat electrocasnic si nu stiu cum o sa mai rezolvati problema.Va costa cat nu face!!
Faceti schimb de apartament.
Dupa cum descrieti situatia Dvs., ati facut deja obsesie la zgomotul facut de sonorul televizorului si credeti-ma, obsesia este o boala grea.
Va spun din experienta, eu am avut o baraca birt sub geamul de la bloc si am ajuns sa aud racnetele betivilor si cu geamurile termopan inchise; si acum, dupa 7 ani de cand m-am mutat, ma trec fiorii cand trec pe langa un birt.
Curios este ca vecinii mei nu erau deranjati de acelasi zgomot si, ca si Dvs., numai eu am reclamat peste tot si de aceea nu s-a rezolvat nimic.
m-am gandit si la asta,dar am investit ceva in el si imi vine cam greu.am schimbat absolut tot in el: instalatie electrica,instalatie sanitara....absolut tot si nu cred ca-mi scot investitia.
cu obsesia s-ar putea sa aveti dreptate,dar am avut o prietena care a stat 2 sapt la mine si mi-a spus ca in fiecare dim o trezeste un tv pt ca se aude tare(dormea in cealalta camera),iar vecinul din perete cu ei aude si el,dar nu chiar ca mine.le-a atras si el atentia de cateva ori.
ei sunt handicapati si nu o spun in sensul rautacios,dar zic ca totusi ar tr sa inteleaga de frica,de rusine ,de ceva.
ma gandesc sa-i dau in judecata,dar sunt si saraci.nici nu mai stiu cum sa procedez.
multumesc oricum pt raspuns

am devenit si rautacioasa e adevarat.sa li se arda ca si-asa le-am schimbat toata instalatia sanitara in casa pt ca ma saturasem de cate ori m-au inundat.si nu au dat niciun ban.si de-abia am gasit un instalator sa le repare in casa pt ca este o mizerie de nedescris si nu poti sa respiri.toti care veneau ziceau ca se duc dupa scule si dusi erau.

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina galagioasa cortab cortab Buna ziua, M-am mutat de cateva luni intr-o garsoniera si tot de atunci am probleme cu vecina de care locuieste sub mine. Este o batrana care nu aude si din ... (vezi toată discuția)
Macelarie la parterul blocului, adio liniste daniel_dan daniel_dan Buna ziua, incepand cu 6 dimineata sunt taiate bucatile de carne/oase cu toporul, zgomotul produs se propaga pe structura blocului, iar eu la etajul 2 resimt ... (vezi toată discuția)