avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am primit o notificare din partea unui executor judecaotresc sa platesc o anumita suma(1000ron) in 24h(scrisoarea a ajuns deja peste 2 zile:))).ce nu inteleg...ce treaba are acest executor ,el fiind din braila,iar eu din slatina?in notificatie nu rezulta data la care creditul a fost cesionat..eventual,daca se ajunge la executare silita,mi se poate face poprire?
Cel mai recent răspuns: fotolist , utilizator 11:12, 22 Aprilie 2012
Puteti face contestatie la executare daca veti considera ca s-au savarsit ilegalitati insa , daca stiti ca nu ati achitat debitul puteti fi executat silit prin poprire . Simpa notificare nu inseamna inceperea executarii silite .Executorul trebuia sa va trimita o somatie daca a fost incuviintata executarea silita.
ok..pai asta astept si eu..acum cat o mai dura..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura executare silita contract asistenta juridica toy_story toy_story Buna seara, Imi puteti spune va rog care cum se procedeaza daca se doreste recuperarea onorariului neachitat intr-un contract de asistenta juruduca? Ma ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu probleme z3usss z3usss Buna ziua, in urma unui proces am printr-o decizie definitiva si irevocabila am fost obligata la plata unei sulte de 86000 si predarea unor bunuri in ... (vezi toată discuția)