Sunt o femeie divortata de 16 ani, perioada in care am crescut singura o fata.Nu m/am mai casatorit dar de 5 ani am o relatie cu un barbat divortat si el.Acum fata mea are 23 de ani si peste o luna jumate are nunta.Dupa 16 ani sunt amenintata de fostul sot ca nu am voie sa vin la nunta decat singura. Imi transmite si ca are pistol intrucat este taximetrist si ca a abtinut foarte usor permisul de portarma apoi ameninta cu mare scandal daca eu voi fi insotita la nunta.
Intrebarea mea este cum sa procedez in contracararea conflictului ce ameninta sa strice toata nunta fiicei.Sa fac plangere la politie...sa nu ma mai duc la nunta....? Ajutati/ma...!
P.S. Mentionez ca il cred in stare de orice.
Poate e usor sa dam sfaturi,dar eu cred ca bucuria de a fi alaturi de copilul dvs.in momentul casatoriei nu trebuie sa fie umbrita de nimic.Daca actualul dvs.partener doreste sa va sustina cu toate riscurile si sa participe la nunta,parerea mea este sa respectati dorintele lor.
In caz de divergente,puteti suna la 112 si rezolvati problema.Discret ,poate discutati cu politistul de proximitate din zona.
Multumesc frumos pentru sfaturi...mai sunt cateva saptamani pana la nunta si am sa mai reflectez asupra tuturor variantelor posibile.
Va doresc o seara placuta .
Va implor ajutatima
oarecare
Sunt disperat sunt in ultimul stagiu de teroare mi-e teama de mine:((
Am sa incep cu mama decedata tata acoolic eu si sora mea locuiam la bunica pana cand ... (vezi toată discuția)