avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va implor ajutatima
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va implor ajutatima

Sunt disperat sunt in ultimul stagiu de teroare mi-e teama de mine:((
Am sa incep cu mama decedata tata acoolic eu si sora mea locuiam la bunica pana cand tata se hotaraste gaseste o femeie se insoara pleaca insa criminalu se intoare scandal acasa tot geamuti sparte usi etc o forteaza pe mama lui mamaia mea sa vanda apartamentul sa aiba acolo unde sa dus a stat 8 ani intre timp eu cu bunica am ramas la ns matusi unde de altfel sunt si acum insa sora mea a plecat acolo 3 ani in care am mai fost si eu si acolo fugi noaptea desculti prin parcuri de frica fugi sa nu o bata pe sora mea nu mereu am scapato si ne-am intors acasa la matusa care nea primit apoi el ramane acolo inca 5 ani si se intoarece terorizand si pe acea femeie si familia ei batai ,politie,tribunal mereu sau intor din ,mila noastra acei care au vrut sa il dea injudecata ! Ajunge aici scandal munceste pt bautura scandal eu cand eram mai mic ma ascundeam in debara cu sora mea pe sub mese peste tot de frica am crescut ura fara de bautura fara de viata si mai ales fata de el a crescut acum sunt major am terminat loceu si sper sa ajung in armata sora mea e la 2 facultati anu 3 si uite ca am reusit fara nici un ajutor insa eu inca locuiesc aici si scandalurile nu sau oprit , politie de ns cate ori la prins si cand ameninta cu moartea pe bunica mea respectiv mama lui lam internat pe banii nostri intr0o clinica de dezalcolizare a iesit dupa aproximativ 2 saptamani sia reluat cursul de scandal bautura si ca si acum cand va scriu a venit beat si pana acum a fost scandal!
simt ca nu mai rezist uneori imi vine sa plec dar ma doare ca e bunicar care ma crescut ns ce sa fac am vrut sa dau afara lam gonit ns ce sa mai fac mie mila de cei de aici eu pot pleca saora mea a plecat insa nu vreau sa ii mai las sa sufere !
Am suferit o viata sper sa se termine candva cosmarul
ce sa mai fac ce sa fac cum sa fac ajutatima va rog frumos!
Cel mai recent răspuns: Audry , utilizator 10:33, 17 Ianuarie 2007
In primul rand nu stiu cati ani ai tu si sora ta,daca sunteti minori,apelati la serviciul pentru protectia copilului.Daca nu sunteti minori,apelati la politie.Atat timp cat intra pe o propietate ce nu ii apartine,si unde nu este dorit,pot fi gasite o multime de acuzatii.Totul este sa nu ii mai permiteti sa faca ceea ce isi doreste.El cand este beat are impresia ca poate face orice vrea,ca nu i se poate impotrivi nimeni.Trebuie sa ii dovediti ca nu este asa,sa nu va dati batuti,sa il reclamati chiar si de 10 ori pe zi,daca e cazul.
Nu mai suntem minori 21 respectiv 19 ani !insa problema nu e asta sora mea e la facultate nu prea vine pe acasa eu inca sunt acasa insa am fost acceptat in armata si intr-un timp relativ scurt ar trebui sa plec si eu ! imi e ff teama de bunica mea pe care o iubesc enorm si pt care inca ma aflu aici in aceasta casa ea m-a crescut si stiu cum si nu vreau sa o mai las sa sufere si vreau ca el sa dispara ns sa plece sa nu mai aiba voie in casa langa noi ns orice! nu dispunem de nici un ban sa sp ca ne intretine nu am acceptat insa nici el nu sa deranjat vreodata cu vreun gesti nesabuit sa isi aduca aminte si de noi! pus ca nu avem curaj sa lasam nimic de valoare la voia intamplari stie el cum sa le valorifice ! Vreau liniste imi doresc doar liniste vreau sa plece ! m-am gandit la "interdictie" ns sa sp in termeni sa nu mai aibe voie sa se apropie sa intre in casa! nu este casa lui insa de mila i sa facut si mutatie in speranta ca v-a fi mai bine! dar nimic!!
ns cum sa procedam! a venit politia de nenumarate ori cred ca are la amenzi ns cate cine sa plateasca:-/ el nu vine si dupa ce pleaca se culca dar mai urmeaza o zi!
Suntem oameni ne ieste rusine sa tot chemam politia sa tot ii deranjam deja cunosc cazu si parca ne-ar umili pe noi spunand ce sai facem doamna asta e ! vine si pleaca! insa chiar nu au ce face si ei ! imi e teama vb intr-o zi cu el si imi tot spunea ca nu mai are de pierdut nimic si ca face el! insa e numai vb de el ,,,, dar nu se stie nicodata!
Nu il lovesc chiar si cand o loveste pe bunica doar il dau afara insa apoi vine iara si se culca pe scara sau etc!!!
nu stiu cum sa procedez! pt ca nu prea ascullta de organele de politie cand vin ei totul e ok dupa ce pleaca iara face si ganditi-va cum e sa pui pe acei oameni pe vreo 3 4 drumuri asa!:(
exista solutii pt protejarea bunici ?
Ai spus ca da in bunica ta,atunci trebuie sa o convingi pe aceasta sa isi scoata certificat medico-legal iar cu acesta sa obtina acea restrictie.
Te inteleg mai mult decat iti inchipui, am fost intr-o situatie asemanatoare:(. Eu insa m-am angajat devreme, m-am zbatut f mult ptr un salariu acceptabil, am facut economie si sacrificii enorme. Anul trecut m-am casatorit cu un baiat care castiga la fel de putin ca mine, dar parintii lui sunt pensionari, oameni simpli si cu mult bun simt. :)Dupa nunta, am strans tot ce am avut, am cumulat venitul meu cu al sotului si cu al socrilor, am facut credit si ne-am luat o garsoniera, asa ca acum nu mai stau cu tatal meu. Saptamana trecuta, dupa ce noaptea tatal meu a sarit la bataie la mama mea si a vrut sa o omoare, am luat-o la mine si la sotul meu, iar el a ramas singur si fara bani. Nu sunt jurist, nu stiu sa-ti dau sfaturi legale, dar sunt om si ma impresioneaza f mult situatia ta. Incearca sa nu pleci in armata, sa-ti gasesti un loc de munca care sa-ti permita sa te muti in alta parte unde sa o iei pe bunica ta cu tine macar o perioada. Pe numele cui e apartamentul? Nu se poate vinde fara el si sa va cumparati ceva, undeva departe de el? Daca el nu pleaca, plecati voi si dati-l si pe el apoi afara, lasati-l pe el fara casa, poate vazandu-se fara casa si fara fam si fara bani isi mai revine. daca nu, macar ati scapat de el.
Anunta-ma ce-ai facut. BAFTA MULTA!!!!. O solutie trebuie sa existe!
ms mult pt toate raspunsurile ! am luat o decizie cand am sa plec in armata am sa o duc la bunica mea la o sora de a iei in brasov! din pacate nu am mai rezistat si de data asta nu ma mai feresc orice sar intampla am purtat o discutie cu el si l-am amenintat ca o sai rup maine daca se mai atinge de bunica si i-am cam sp tot ce am avut pe suflet si chiar am renuntat la ideea de vreo remediere impacare cu el! i-am spus sa plece pt ca deacum daca pana acum noua ne-a fost greu cu el lui o sai fie greu cu mine! am fost la politie si am depus o cerere de evacuare urmeaza sa mergem si la tribunal pt a il da afara de asta o sa se ocupe sora mea cu bunica! pana acum am evitat aceasta decizie am crezut ca orice om greseste am crezut ca mai are catus de putin din sange de parinte si din acea moralitate insa daca el nu e asa cu noi noi de ce sa fim mai buni uneori nu se iarta tot in viata!
da si cred ca e o idee ff buna vinderea acestui apartament oricum buncii nu-i trebuie mai mult de o garsoniera! iar el nu are nici un drept pt a ocupa acest imobil nu este apartamentul pe numele lui asa ca daca legal nu primeste nimic nimic am sai dau !! momentan e liniste am descoperit ce a sp cineva mai sus chestia cu frika insa e imoral si pe mine ma afecteaza sa il amenint si daca recurge la violenta nu o sa mai ma feresc sa fac la fel insa momentan lucrurile par mai potolite ca niciodata insa poate fi o chestie de moment !
multumesc tuturor pt ajutorul si sprijunul acordat!

Alte discuții în legătură

Va implor ajutatima oarecare oarecare Sunt disperat sunt in ultimul stagiu de teroare mi-e teama de mine:(( Am sa incep cu mama decedata tata acoolic eu si sora mea locuiam la bunica pana cand ... (vezi toată discuția)
Părinte violent ! buna seara ! ma numesc bianca si am decis ... Bianca0927 Bianca0927 Părinte violent ! Buna seara ! Ma numesc Bianca si am decis sa imi scriu putin din povestea mea (grea) cu tatal meu . Tata are 41 de ani ... (vezi toată discuția)
Tata "alcoolic, violent, gelos" AlexandruValentin AlexandruValentin Am si eu o intrebare de natura familiara, referitoare la tatal meu. Pe mine ma cheama Alexandru si am aproape 18 ani. Maicamea este casatorita de 16 ani cu ... (vezi toată discuția)