avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... registru inventar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

registru inventar

Soldul conturilor analitice se trece in registrul inventar
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:32, 26 Aprilie 2012
Da,puteti sa treceti soldul conturilor analitice la valoarea contabila dar e mai bine chiar sa detaliati din ce se compune acel sold, mai ales daca nu aveti fise de inventar separate.
De exemplu contul 401 furnizori in loc de sold puteti detalia ca aveti de platit furnizorul .... cu valoarea ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contabila miutaradu miutaradu in balanta la contul 401 am sold creditor exemplu 100 in fisa analitica cont 401 am 102,21 adica mai mult cu 2,21care provin de la mai multi furnizori (de ... (vezi toată discuția)
Registre contabile ptr firma obligatorii CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 un expert contabil mi-a spus ca urm. documente sunt obligatorii, firma ocupandu-se de prestaii servicii si nu bunuri: registru evidenta fiscala registru ... (vezi toată discuția)
Reglare sold cont 401 mariuscalina mariuscalina Incepand cu 01 ianuarie am preluat contabilitatea unei firme de la un alt contabil cu urmatoarea\"problema\": - diferente intre soldul creditor al contului ... (vezi toată discuția)