avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... neglijenta sau prostie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

neglijenta sau prostie

D-lor dati o explicatii cum poate fi calificata o companie de asigurari care duce un client cu vorba ba azi ba saptamana viitoare si dupa 3 luni sa-mi spuna flegmatic du-te la suravegherea asigurariilor sau la opc.Asta se intimpla in Romania clientul e la presul acestor impostori.Dati-mi va rog un raspuns ce-i de facut.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:45, 3 Mai 2012
o actiune de chemare in judecata pentru daune interese
Pe acest forum nu putem da calificari activitatii profesionale desfasurate de anumite societatii indiferent de domeniul lor de activitate.
Daca aveti obiectii cu privire la un serviciu prestat sau care trebuia prestat incercati o solutionare amiabila, iar daca nu se poate adresati-va institutiilor in drept. Mai mult de atat nu aveti ce face legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contrctuala elenaduma elenaduma Intr-un contract de consultant asigurari exista o clauza prin care se interzice colaborarea cu o firma concurenta pe o perioada de un an de la data incetarii ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa petre01 petre01 Buna ziua, daca devin PFA pot pune mai multe obiecte de activitatea in actul de infiintare, in domenii diferite? Daca o trec si pe sotia mea in acest act, ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala: cate activitati pot inregistra? antutza_dragutza antutza_dragutza cate activitati poti inregistra la o i.i. pe langa cea de baza, si pe fondul caror criterii? (vezi toată discuția)