avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot atasa o fotografie la o intampinare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot atasa o fotografie la o intampinare?

Buna ziua.

Pot atasa o fotografie (printata la imprimanta) la o intampinare?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:42, 29 Mai 2012
Puteti atasa fotografie cu explicatii despre ceea ce reprezinta si ce doriti sa dovediti cu ea. Va fi avuta in vedere si coroborata cu tot ansamblul probator administrat in cauza.
Buna ziua. Am tiparit fotografiile pe format A4, color, si doresc sa le anexez la intampinare pentru recurs.
Trebuie sa scriu ceva anume pe ele, de ex semnatura de conformitate, ca in cazul inscrisurilor?
Va multumesc.
Da, trebuie sa le semnati pentru conformitate.
Multumesc.
Trebuiesc atasate in dublu exemplar?
Da, daca cele doua exemplare sunt unul pentru recurent iar celalalt pentru instanta (art. 116 Cod procedura civila).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot atasa inscrisuri la intampinare? lonita lonita La intocmirea unei intampinari pentru un recurs privind proces program vizitare minor, pe langa motivele intampinarii se pot atasa si alte inscrisuri care au ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant otilica otilica Nu am semnatura electronica si trebuie sa depun bilantul la ghiseu. Trebuie ca bilantul si anexele sa fie semnate , stampilate si apoi scanate inainte de ... (vezi toată discuția)
trebuie “conform cu originalul” pe probe in întâmpinare? Elenaaa58 Elenaaa58 Bună ziua, doresc să depun săptămâna viitoare o întâmpinare pt un proces în care am fost chemată în judecată. Și voi atașa ca probe mesaje sms pe ... (vezi toată discuția)