avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trebuie “conform cu originalul” pe probe in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trebuie “conform cu originalul” pe probe in întâmpinare?

Bună ziua, doresc să depun săptămâna viitoare o întâmpinare pt un proces în care am fost chemată în judecată. Și voi atașa ca probe mesaje sms pe care le voi lista pe foi A4. Aș vrea să știu dacă trebuie să scriu”conform cu originalul” și să semnez fiecare foaie? Și dacă este obligatoriu să le numerotez și să le capsez la un loc cu întâmpinarea? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 09:16, 6 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

1. Da, este necesar sa le faceti conform cu originalul pe fiecare pagina (fata-verso, daca este cazul) + semnatura.

2. Numerotarea nu este obligatorie, dar va sfatuiesc sa o faceti totusi cu un creion/pix ca sa fie usor de urmarit de catre instanta.

3. Capsarea nu este obligatorie. Le puneti frumos in ordine, numerotate.

Aveti in vedere sa faceti intampinarea+dovezile atasate, in atatea exemplare cate parti sunt + un exemplar pentru instanta.

Succes!

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua,

1. Da, este necesar sa le faceti conform cu originalul pe fiecare pagina (fata-verso, daca este cazul) + semnatura.

2. Numerotarea nu este obligatorie, dar va sfatuiesc sa o faceti totusi cu un creion/pix ca sa fie usor de urmarit de catre instanta.

3. Capsarea nu este obligatorie. Le puneti frumos in ordine, numerotate.

Aveti in vedere sa faceti intampinarea+dovezile atasate, in atatea exemplare cate parti sunt + un exemplar pentru instanta.

Succes!

Multumesc frumos!
Încă o întrebare, credeți ca e ok ca am scris întâmpinarea cu font Calibri size 13?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este niciun fel de problema. Chiar e indicat ca titlul cererii sa fie foarte putin mai mare decat intregul continut ca sa iasa in evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot atasa o fotografie la o intampinare? lonita lonita Buna ziua. Pot atasa o fotografie (printata la imprimanta) la o intampinare? (vezi toată discuția)
Registru unic asociatie de proprietari doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa mi spuneti daca registrul unic al asociatiei de proprietari poate fi inlocuit cu un dosar in care sunt trecute pv urile adunarilor ... (vezi toată discuția)
Inchiriere - contract valabil? ContSters303909 ContSters303909 De curand m.am mutat cu chirie intr.o garsoniera proprietara a vrut sa facem un contract de inchiriere dupa regulile ei: o foaie a A4 cu titlu \\"proces ... (vezi toată discuția)