avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu un caine
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu un caine

Acuma trei zile taticu a avut un impact cu caine. Venind de l-a lucra acasa ca lucreaza la santier, virand stanga din curtea casei care construesc dupa cateva metri dintre 2 masini parcate sare in fata lui o caine, el nu a putot evita s-a el ciocneasca franand brusc dar tutisi il loveste pe caine , cainele a fugit asa ca ei nici nu au oprit numai s-a se uite ca nu s-a intamplat nimic l-a masina. A doua zi proprietarul casei care construesc il suna ca vecinu il reclama l-a politie pentru lovirea cainei (nu se stie ca s-a murit cainele sau nu sau ca e accidentat grav). Imi puteti zice in acest caz ce se poate face s-au cei de facut l-a masina noastra s-a indoit putin bara din fata dar nimic important, martori l-a accident e numai colegul care o fost in masina inca

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Leonusz , utilizator 23:37, 9 Mai 2012
Concret,interesul dvs vizeaza eventuale consecinte din partea proprietarului cainelui lovit sau modalitatea de reparare bara la autoturism?
Pe mine intereseaza ca proprietarul cainelui daca merge la politie cu acest caz poate s-a avem noi probleme ulterioare, tinand cont cum s-a produs lovirea cainei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto mottofreee mottofreee Aseara (29 nov.) in jurul orelor 18 am lovit un caine pe E60 ... (vezi toată discuția)
Posesorii de caini raspund pentru accidentele rutiere provocate de acestia? p_andreea p_andreea Cainele meu maidanez a fost lovit de o masina in timp ce alerga pe strada. Bara din fata a masinii si capota s-au indoit putin. Cainele nu pare sa fi patit ... (vezi toată discuția)
Accident usor LucianVister LucianVister Buna seara, As dori o parere, sora mea detine o masina Dacia pe care o conducem amandoi. Azi in parcare la facultate dadea cu spatele si a lovit usor o masina ... (vezi toată discuția)