avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident usor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident usor

Buna seara,
As dori o parere, sora mea detine o masina Dacia pe care o conducem amandoi. Azi in parcare la facultate dadea cu spatele si a lovit usor o masina care venea in spatele ei. Masina respectiva are numarul indoit din cate am inteles de la sora mea. Masina surorii mele n-are nimic. S-au dat jos amandoua au vazut ca nu este grav si au plecat. Asta a fost pe la ora 13. La ora 19.30 m-am dus la masina sa plec la munca, m-am suit in masina, cand un om imi bate in geam si imi da un telefon sa vorbesc cu cineva de la capatul celalalt. Un barbat a inceput sa-mi tipe ca se duce la politie sa reclame accidentul ca el are bara sparta. Eu l-am intrebat primul lucru de unde aflat adresa si numele si unde aveam parcata masina. E posibil ca politia sa dezvaluie asa repede proprietarul unei masini si unde sta?
A inceput cu amenintari ca se duce sa o reclame pe sora mea ca a fugit de la locul accidentului. A ramas sa ne intalnim maine. Imi puteti raspunde la intrebarea cu dezvaluirea identitatii? Cum trebuie sa procedeze sora mea?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 00:10, 14 Octombrie 2010
trebuie sa mergeti la politie sa vedeti despre ce este vorba. este posibil sa se fi spart si bara, mai ales ca dacile sunt mai fragile.
eu, cand mi-am gasit locul de parcare ocupat, am chemat imediat politia si dupa numarul masinii, in 5 minute mi-au comunicat al cui este autoturismul cu adresa proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionare in judecata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Sa va explic intamplarea mea: Sunt sunat la 5 dimineata ( 22 noiembrie) de un prieten care ma anunta ca masina mea parcata regulamentar pe ... (vezi toată discuția)
Urgent - tamponare cu zero daune Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua, Astazi in jur de ora 15:00 dadeam cu spatele intr-o parcare mai aglomerata. In spatele meu era parcat un matiz. Practic traiectoria mea de ... (vezi toată discuția)
Accident cu un caine Leonusz Leonusz Acuma trei zile taticu a avut un impact cu caine. Venind de l-a lucra acasa ca lucreaza la santier, virand stanga din curtea casei care construesc dupa cateva ... (vezi toată discuția)