avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Certificat medical eliberat de un cabinet de medicina ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Certificat medical eliberat de un cabinet de medicina muncii conform H.G 850

Buna dimineata.
Am obtinut un contract de munca in strainatate si, pe langa alte documente, pentru dosar mi s-a cerut si un ,,certificat medical eliberat de un cabinet de medicina muncii conform H.G 850''. Cand am vorbit cu medicul de la un cabinet de medicina muncii mi-a spus ca acest tip de certificat este destinat doar celor care lucreaza in domeniul sanitar, nu si in educatie (asa cum e cazul meu). Am inteles de la autoritatea care imi va evalua dosarul ca pe certificat trebuie precizat doar ,,clinic sanatos/ apt pentru munca'', fara a oferi detalii despre analize medicale. Concret, ce fel de certificat e acesta? Ce presupune obtinerea lui?
Cel mai recent răspuns: ari_h , utilizator 12:12, 10 Mai 2012
Pur si simplu de o fisa de aptitudine aveti nevoie, din care rezulta ca sunteti apt pentru munca. In functie de postul ocupat, medicul de medicina muncii decide ce analize medicale trebuie sa faceti.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz medical pentru siguranta circulatiei constantin laurentiu ilie constantin laurentiu ilie La multi ani, Cunosc H.G. nr 355/ 11.04.2007 si stiu ca angajatorul este obligat sa suporte costurile efectuarii tuturor serviciilor medicale profilactice ... (vezi toată discuția)
Avizul medical si fisa de aptitudini opreaflorin044 opreaflorin044 Buna ziua.In legatura cu un aviz medical de siguranta circulatiei.Sunt angajat la doua firme pe postul de sofer,iar una dintre firme are contract cu un centru ... (vezi toată discuția)
Medic medicina muncii Floricica55 Floricica55 Buna ziua! lucrez intr-o unitate de sanatate publica si am incheiat contract de prestari servicii pentru servicii de medicina muncii cu firma privata.As dori ... (vezi toată discuția)