avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general recom online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

recom online

buna ziua,
oare se mai poate accesa ,, recomonline,,????gratis ????
daca nu.... stie cineva cat costa un abonament ??? sau daca pot vedea in alta parte firmele in insolventa?
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 22:15, 16 Mai 2012
Se poate accesa Reccom online dar trebuie sa va creati un cont de utilizator pe acest site. Unele informatii sunt gratis, mai exact cele care erau si in vechiul recom. Altele sunt contracost si va scutesc de deplasarea la registru. Completati on-line cererile si tot on-line platiti si taxa. va transmit pe mail raspunsul.
multumesc
Sper sa functioneze Recom online pentru ca daca functioneaza precum portalul de la ANAF (o zi da si cinci zile ba) e jale.

Si pentru Recom ca si pentru ANAF va trebuie certificat digital calificat ca sa puteti depune formulare online. Costul unui certificat este de 50 EURO si ceva birocratie (plimbat de hartii) pana il puteti utiliza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletinul procedurilor de insolventa fany22 fany22 Buna, Imi spune si mie cineva cum pot afla daca o firma e intrata in insolventa/faliment? se poate afla gratis, (aveti un link) sau cat costa un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cont pt.dep.declaratii miharoxy miharoxy buna. daca stie cineva cum pot deschide cont de inregistrare pe portalul anaf pentru a putea cere certificatul de depunere declaratii online . (vezi toată discuția)
Anunt important: anaf restrictioneaza in perioada 24-25 octombrie serviciul online prin care firmele pot accesa dosarul fiscal  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [quot][u][b]Pentru a putea asigura depunerea declaraţiilor electronice pe portalul ANAF, suntem nevoiţi să restricţionăm accesul la \"spaţiul privat al ... (vezi toată discuția)