avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare cont pt.dep.declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare cont pt.dep.declaratii

buna. daca stie cineva cum pot deschide cont de inregistrare pe portalul anaf pentru a putea cere certificatul de depunere declaratii online .
Cel mai recent răspuns: ContSters137614 , utilizator 13:14, 18 Noiembrie 2010
Ministerul Finantelor Publice a emis mai multe acte oficiale, mai recent fiind emis ordinul 2520 din septembrie 2010 privind depunerea declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta de catre contribuabilii mari si mijlocii, modificat si completat prin Ordinul 2568 din octombrie 2010.
Mai intai trebuie sa obtineti un certificat digital calificat de la unul din furnizorii acreditati. Procedurile de obtinere a certificatelor digitale sunt publicate pe site-urile internet ale furnizorilor. Dupa ce intrati in posesia cretificatului calificat, in aplicatia pe care o veti instala in calculatorul dumneavoastra este inclusa si procedura de inregistrare in sistemul ANAF precum si procedura de transmitere on line a declaratiilor fiscale.
multumesc pt ms.
Cu placere

Intrati si pe site-ul ANAF la adresa:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Acces dosar fiscal Lizuca12 Lizuca12 Buna seara, Spuneti-mi va rog am semnatura electronica si am intrat azi la dosar fiscal contribuabil, apoi citind diferite chestii am vazut ceva despre un ... (vezi toată discuția)