avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit retinut la sursa - persoane fizice program ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit retinut la sursa - persoane fizice program Rabla 2012

Societatea de colectare este obligata sa retina si sa vireze impozitul aferent veniturilor obtinute de pers fizice ( contravaloarea auto predat) care predau autoturisme in cadrul programului Rabla 2012?

Alte discuții în legătură

Impozit venit/declaratie unica IordacheClaudiaElena IordacheClaudiaElena Am predat o masina veche la Remat, prin programul rabla. Pe langa suma modica primita de la Remat pe fierul vechi, am primit o suma (in vouchere) de la buget ... (vezi toată discuția)
Programul rabla 2010 rhuna_sara@yahoo.com rhuna_sara@yahoo.com ]vreau sa predau la un centru de colectare o masina pentru programul rabla 2010.acestia trebuie sa-mi elibereze tichetul in val de 3800 ron, certificatul de ... (vezi toată discuția)
Chelt. cab. medic de familie expro expro un cabinet medic de familie poate sa inchirieze un autoturism de la o persoana fizica? contractul trbuie inregistrat la finante? ce cheltuieli poate deduce ... (vezi toată discuția)