avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... programul rabla 2010
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

programul rabla 2010

]vreau sa predau la un centru de colectare o masina pentru programul rabla 2010.acestia trebuie sa-mi elibereze tichetul in val de 3800 ron, certificatul de distrugere , iar pe linga astea trebuie sa-mi plateasca si contravaloarea deseului?asa am citit undeva pe net.ce reglementeaza acest lucru? ei nu se dau in vorba de asta, o achizitioneaza ca deseu si atit.mi-au cerut si bani pentru a o lua cu platforma de acasa.ce ordonanta sau lege reglementeaza acest lucru????

merci mult
Cel mai recent răspuns: Ozibuna_68 , utilizator 12:00, 28 Aprilie 2010
Nu trebuie sa va plateasca si contravaloarea deseului.
Daca o predati in vederea obtinerii contravalorii, nu primiti voucher-ul, aveti grija!

Si faceti-va copii legalizate dupa toate actele inainte sa o radiati la politie, veti avea nevoie cand folositi/vindeti voucher-ul.
Eu inteleg ca trebuie sa se primeasca si contravaloarea deseului (dau mai jos extras de pe site-ul rabla, unde sunt specificati pasii ce trebuie facuti). Am intrebat la cei care colecteaza si mi s-a raspuns ca nu pot da acei bani, fiindca trebuie sa dea spaga pentru primirea tichtelor. Sunt hotarata sa fac reclamatie la protectia consumatorului si unde mai trebuie, dar vreau sa fiu sigura 100% inainte, ca trebuia sa primesc acea suma nu numai voucherul.
[ link extern ]
Important
•Nu uitati sa recuperati placutele cu numerele de inmatriculare, intrucat acestea va vor fi necesare in etapele urmatoare !
•Operatorul economic autorizat sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz, achita proprietarului autoturismului uzat, predat spre distrugere, suma platita in mod obisnuit pentru achizitionarea ca deseu a tipului de autoturism respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire documente dosar rabla adrian1909 adrian1909 Am o intrebare. Dealer-ul Mazda nu considera ca fiind document care atesta dovada achitarii contravalorii metalelor feroase si neferoase un contract de ... (vezi toată discuția)
Caut informatii ptr rabla neagu ctin neagu ctin Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea ... (vezi toată discuția)
Se poate radia doar fiscal o masina? cris-71 cris-71 Sunt proprietarul unui autoturism pe care in urma cu cateva luni l-am predat unui centru de colectare fier vechi. De la centrul de colectare am primit un ... (vezi toată discuția)