avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... teapa prelungire contract de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

teapa prelungire contract de telefonie mobila

Buna ziua,
Am 4 abonamente la un operator de telefonie mobila, pentru unul din ele am solicitat prelungire deoarece doream schimbarea modemului. solicitarea s-a facut telefonic iar produsul l-am ridicat de la un magazin. La emiterea facturii am constatat ca valoarea pe care o stiam eu se marise considerabil. deoarece eu primesc factura in format electronic am sunat la relatii cu clientii pentru mai multe lamuriri. timp de 2 saptamani am tot insistat si am primit doar raspunsuri evazive. Intr-un final mi-i s-a spus ca in loc de abonamentul de 9E despre care vorbisem cu operatorul aveam un abonament de 17E. Mi-i s-a comunicat ca nu sta nimeni sa verifice toate facturile emise si ca este o eroare. problema mea este ca am fost mintit. Am cerut inregistrarea si au spus ca nu mi-i se poate da. Cui as putea sa ma adresez pentru faptul ca am fost mintita, inselata si luata in bataie de joc de catre aceasta companie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:01, 24 Mai 2012
Inregistrarea poate fi solicitata de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor de care apartineti.
Aveti aici un mic ghid de intocmire a unei reclamatii:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare termen legal sesizare ! costel_tirdea costel_tirdea Am un abonament la o companie de telefonie mobila care nu mai este sub contract, Am solicitat o cerere de \'\'reziliere contract\'\'(cu toate ca eu nu m ai am ... (vezi toată discuția)
Abuz companie de telefonie mobila lumifatu lumifatu pe 5 noiembrie 2009 am incheiat un contract cu [o companie de telefonie mobila] si conform celor prevazute in contract acesta trebuia sa inceteze pe 5 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de telefonie mobila Crocusel Crocusel Buna ziua, Am avut un abonament tip Familly cu 5 nr .Din aceste 5 nr am pastrat 2 pe care le-am trecut pe un alt tip de abonament. Pentru celelalte 3 nr am ... (vezi toată discuția)