avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Care este termenul de eliberare a unui certificat de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Care este termenul de eliberare a unui certificat de urbanism si in subordinea cui se afla primaria?

Ma intereseaza care este termenul de eliberare a unui certificat de urbanism. Am inaintat actele in 20 mai si a trecut mai mult de o luna si cei de la primarie ne tot amana desi exista plan urbanistic zonal si utilitati. In subordinea cui se afla primaria ca si institutie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:08, 23 Mai 2012
Art. 33 din Legea nr.350/2001:
(1) Certificatul de urbanism se emite de aceleaşi autorităţi ale administraţiei publice locale care, potrivit competenţelor stabilite de legislaţia în vigoare, emit autorizaţiile de construire.

(2) Certificatul de urbanism se eliberează solicitantului în cel mult 30 de zile de la data înregistrării cererii acestuia.

(3) Durata de valabilitate a certificatului de urbanism se stabileşte de către emitent conform legii, în raport cu importanţa zonei şi a investiţiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara BaleaGabriela94 BaleaGabriela94 Asi avea si eu o intrebare .....am un teren de vanzare si mi sa cerut Certificatul Urbanistic si de unde pot sa il obtin si in cat timp pot sa il am. Am auzit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa legalizez un garaj construit din placi osb ... bronfulici bronfulici Buna ziua! Doresc sa legalizez un garaj construit din placi osb , fara fundatie. Raspunsul primariei este \"legalizare garaj nu se avizeaza favorabil deoare ... (vezi toată discuția)
Puz dan944 dan944 As vrea sa stiu cand se cere puz (vezi toată discuția)