avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ajustari fiscale ulterioare datei bilantului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ajustari fiscale ulterioare datei bilantului

- Diferentele intre ajustarile fiscale si ajustarile contabile.
-Actele normative care reglementeaza evaluarea evenimentelor ulterioare datei bilantului atat d.p.d.v. contabil cat si fiscal.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:01, 23 Mai 2012
Ajustarile contabile(corectarea erorilor) le faceti prin contul 117 - corectarea erorilor de natura veniturilor/ cheltuielilor aferente perioadelor anterioare
Ajustarile fiscale presupune depunerea declaratiei rectificative pentru 101 sau 112 daca e cazul sa corectati pe la impozitul si contributiile pe salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit salariu clipa silvia clipa silvia Multumesc mult pentru rabdare si raspuns la intrebari. (vezi toată discuția)
Rectificarile pe exercitiul curent cig2008 cig2008 Am facut inchiderile din exercitiul financiar precedent, am depus situatiile financiare, insa am omis sa inregistrez niste comisioane. Pot sa fac rectificarile ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire carmengherasim carmengherasim In noiembrie 2006 am achzitionat o cladire, 382.913 lei. In dec. 2006 a fost reevaluata in minus, la val de 225.000 lei. In urma controlului de la fisc, mi ... (vezi toată discuția)