avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit in cazul II
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit in cazul II

Cum calculez venitul net in cazul unui II cu domeniul comert?
Venitul brut(adica incasarile din cursul anului) minus cheltuielile deductibile este suficient?eu asa stiu ,insa am avut o disputa din care nu prea inteleg ce implicare are stocul de marfa.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaela71 , utilizator 21:01, 22 Mai 2012
Solutia folosita de dvs. o consider corecta, mai ales daca ati descarcat gestiunea la pretul de achizitie. Nici eu nu vad implicarea stocului de marfa.
Nu inteleg descarcarea gestiunii.....adica vanzarea?ceea ce constituie venitul brut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 16% pfa metoda de calcul irina198 irina198 Cum se calculeaza corect impozitul de 16% dupa urmatoarele date? Stoc marfa initial 3000 cu adaos, stoc marfa final 3500 cu adaos, total cheltuieli din RJIP ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune in partida simpla cristina_71 cristina_71 Buna ziua. As dori sa stiu daca este permisa descarcarea de gestiune cu coeficientul k la o intreprindere individuala , comert cu amanuntul, care ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 200 micha2la micha2la buna ziua. sunt o intreprindere individuala cu obiect de activitate comert si neplatitot de tva. as avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu completarea decl ... (vezi toată discuția)