am achizitionat un autoturism in luna mai 2012 de la o persoana din Medias, adus persoanal de acesta din Germania. omul mi-a dat actele toate din germania si certificatul lui fiscal de la primaria Medias, ca nu are datorii pentru aceasta masina>> cu toate datele ei (serie etc>> pe fiscal). eu akm m-am dus la primaria de domiciliu-Pitesti sa o iau in evidenta. nu aveam facuta carte de Romania pt ca circul cu numere rosii. dar doamnele de acolo nu mi-au primit actele pentru ca, domne, nu are cartea facuta pt Romania si nu pot lua masina in evidenta, mai ales ca respectivul nu mi-a dat si fisele de luare si scoatere din evidenta de la primaria Medias. le-am explicat ca primaria Medias mi-a dat certificat fiscal pt acel autovehicul, dar nu m-am inteles cu ele deloc... intrebarea mea e urmatoarea....: unde nu se aplica legea corect? la Pitesti, sau la Medias. de ce vanzatorul meu a scos fiscal de la primaria lui fara carte de identitate pe Romania a masinii, DOAR IN BAZA ACTELOR DE GERMANIA, iar de aici nu pot scoate si eu la fel fiscal pentru a lua alte numere rosii??? legea nu e aplicabila in mod egal si identic...la nivel tara?????? nu mai inteleg nimic. va rog un raspuns si o baza legala sa o pot citi si eu.....nu imi ofera nimeni asemenea informatii. am fost si la politie azi si mi-au spus ca pentru alte numere rosii nu am nevoie de cartea de Romania, doar de fiscal de la primarie ca am luat-o in evidenta......cum sa fac?????? #-o#-o#-o multumesc
Inmatriculare auto
Tomix
Buna ziua,
As avea o intrebare cu privire la inmatricularea unui autovehicul inmatriculat in Romania.
Am achizitionat un autovehicul inmatriculat in ... (vezi toată discuția)