ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Tomix 
	    	Utilizator

Tomix 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ady_sipos	                   

buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)
	                    ady_sipos	                   

buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)

Zbona	                   

Buna, 
V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema:
Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)
	                    Zbona	                   

Buna, 
V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema:
Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)

lady34	                   

daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca  un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
	                    lady34	                   

daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca  un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)