avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

Buna ziua,
As avea o intrebare cu privire la inmatricularea unui autovehicul inmatriculat in Romania.
Am achizitionat un autovehicul inmatriculat in Romania. Am toate actele necesare pentru transcriere, dar marea problema este aglomeratia de la serviciul de inmatriculari, am obtinut loc doar pe data de 11 iulie 2017, masina fiind achizitionata in data de 18.05.2017. Cum ar trebui sa procedez pentru a putea trannscrie masina cat mai repede, deoarece am nevoie de ea. As dori ceva sfaturi din partea d-voastra. Toate actele imi sunt valabile 30 de zile..contract vanzare-cumparare, certificat fiscal. In judetul meu este foarte aglomerat, daca mi-as schimba cartea de identitate intr-un judet unde inmatricularile se fac mai repede as putea sa o inmatriculez acolo daca contractul si certificatul fiscal sunt pe cartea de identitate veche? Mi se pare absurd..Am cumparat masina in 18.05.2017 si trebuie sa o tin in parcare aproape 2 luni pana sa o inmatriculez. La cele achizitionate din afara tarii este posibilitate de 3 randuri de numere rosii, dar aici ce pot sa mai fac, daca sunt doar 30 de zile?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Tomix , utilizator 18:10, 25 Mai 2017
Anterior programarii efectuate,puteati sa verificati si alte reprezentante RAR mai libere
Nu e problema de RAR pentru ca eu nu trebuie sa fac RAR, masina este inmatriculata in Romania, de aceea am si mentionat ca nu am voie sa circul mai mult de 30 de zile de la incheierea contractului. Daca era adusa din alta tara as fi putut umbla cu numere rosii inca 3 luni, dar aici nu se poate. Nu ar fi fost o problema daca eram programat asa tarziu si puteam sa circul cu masina. Problema e ca nu pot utiliza masina. Pentru inmatriculare nu puteam sa aflu ce judet are locuri libere, doar daca le luam pe fiecare in parte pentru ca nu este ca la RAR sa iti arate si alte variante.
Multumesc pentru raspuns,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii-rovinieta ady_sipos ady_sipos buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)