avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... o mare problema in legatura cu o masina cumparata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

o mare problema in legatura cu o masina cumparata

Buna ziua,am s eu o mare problema in legatura cu o masina cumparata de ceva timp,pe care nu pot sa o inmatriculez.Situatia sta in felul urmator:aceasta masina a fost cumparata din germania de o firma din dragasani valcea,vanduta unui tip din arge,apoi cumparata de mine.problema e ca la inmatriculare mi s au cerut certificatele fiscale atat de la cel din arges,cat si de la firma.am obtinut certificatul fiscal din arges,dar nu pot sa il obtin si pe cel de la dragasani,firma ne fiind inregistrata la primarie,sediul nu mai este de mult al firmei,iar administratorul de negasit.ce pot sa fac in aceasta situatie?,pt ca cei de la politia din ph nu vor sa o inmatriculeze fara acest certificat.masina a fost cumparata in aprilie cu numere de germania,si firma si cel din pitesti au vandut-o in mai putin de 20 de zile.eu i am luat numere rosii,eu i am facut identificare si civ.orice idee este bine venita.va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Analore , utilizator 14:28, 20 Iulie 2009
Incercati sa dati de administratorul acelei firme. Si inca ceva....ati incheiat contract de vanzare -cumparae cu cel din Arges....si acesta acea contract de vanzare -cumparare cu aceea firma? Daca DA, solicitati persoanei din Arges sa va ajute. In caz contrar , il puteti chema in judecata pe vanzator, respectiv persoana din Arges si solicitati rezilierea contractului si obligarea acestuia la plata pretului primit precum si celelalte cheltuieli facute.
Ceva nu e clar in ceea ce spuneti d-v deci sa vad daca am inteles bine : D-v ati cumparat-o cu Nr. de Germania? pe actele de germania apare numele firmei din Valcea? Firma din valcea vinde persoanei din Arges de la care d-v cumparati masina cu nr de Germania si cu acte cu tot da, si tot d-v scoate-ti si nr rosii? Dupa care mergeti cu toate actele(autentificare si copie dupa contractul de germania cu firma din Valcea si contractul d-v cu omul din Arges) la serviciul de inmatriculari auto sa inmatriculati masina, pai ce certificat fiscal vi s-a cerut daca masina este la prima inmatriculare in romania? masina pe care ati cumparat-o nu a mai fost inmatriculata in romania deci nu va trebuie certificat fiscal de la vechi proprietarii ......va trebuie fisa fiscala de luare in evidenta, eliberata de primaria in raza careia aveti d-v domicilul......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa mai procedez!!! turculetcatalin turculetcatalin Am cumparat un autoturism import Germania de la o persoana din Iasi, am facut contract de vanzare cumparare si am primit si fiscal de la aceasta, surpriza a ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal nu corespunde (ca data) cu contractul de v-c auto lct_adi lct_adi Buna ziua. In luna Septembrie/2012 am cumparat un autoturism din Germania pentru care am scos primele numere provizorii (rosii) .La sfarsitul aceleiasi luni ... (vezi toată discuția)
Nu am fiscal de la vanzator. cum inscriu masina? fify1 fify1 Buna ziua, am luat anul trecut o masina de la cineva din Valcea si nu am inscris-o pentru ca am intentat proces impotriva Serv De Inmatriculare pentru a ... (vezi toată discuția)