avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Bilant de lichidare si dizolvare simultana la ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Bilant de lichidare si dizolvare simultana la 30.04.2012

Buna ziua,
O societate care a fost suspendata pana la 1 mai 2012 si a demarat la ORC etapa I pentru dizolvare si lichidare simultana la data de 30.04.2012, cand trebuie depus la admin. fin. Bilantul de lichidare ?
Situatiile care insotesc Bilantul preiau soldurile la 01.01.2012 si se inchid cu data de 30.04.2012 ? Continutul Dosarului este acelasi ca la un bilant anual la 31 decembrie ?
Am validat Bilantul de lichidare dar formularul prevede 01.01.2012- 31.12.2012 si nu se poate modifica in 30.04.2012. Este corect ?
va multumesc,
cu stima,

Cel mai recent răspuns: AERTOM , utilizator 12:37, 13 Septembrie 2012
Bilantul de lichidare nu se depune la administratia financiara. In etapa a II-a se depune la Registrul Comertului hotararea asociatilor de aprobare a bilantului de lichidare, bilantul de lichidare, certificatul de atestare fiscala, certificatul de inregistrare si anexele, toate impreuna cu cererea de radiere.
Buna seara .
Bilantul final de lchidare nu este acelasi lucru cu bilantul anual.Dar, daca nu s-au schimbat conturile in acea perioada,evident ca bilantul la 31.12 va fi la fel ca bilantul de lichidare,cu dierenta ca bilantul de lichidare nu trebuie sa contina active nerepartizate asociatilor sau datorii nechitate credtorilor firmei .
Marius Bote .
Sa inteleg ca la Registrul Comertului se duce bilantul final de lichidare fara viza Finantelor?
lylyna71 a scris:

Sa inteleg ca la Registrul Comertului se duce bilantul final de lichidare fara viza Finantelor?

DA

lylyna71 a scris:

Sa inteleg ca la Registrul Comertului se duce bilantul final de lichidare fara viza Finantelor?

Bilantul de lichidare nu trebuie vizat de organul fiscal! Registrul Comertului nu impune o astfel de conditie / cerinta la dizolvarea - lichidarea voluntara a unei societatii.
De la Finante este necesar sa obtineti certificatul de atestare fiscala din care sa rezulte ca nu aveti datorii catre bugetul de stat. Depuneti o cerere la inspectorul de litera prin care solicitati eliberarea acestui certificat.

Alte discuții în legătură

Bilant de lichidare lavih lavih Regimul Contabil si fiscal a societatilor aflate in lichidare.bilantul societatilor aflate in procesul de dizolvare simultan cu licu hidare 15.12.2011 si ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant anual rusramona rusramona Va rog daca se poate sa ma lamureasca cineva in privinta unui aspect. Am depus in noiembrie actele de dizolvare, nu stiu daca pot depune etapa de lichidare ... (vezi toată discuția)
Bilant 2012 olguta79 olguta79 As dori sa stiu dc pana la data de 25.03.2013 trebuie depus bilantul contabil pt anul 2012.Multumesc. (vezi toată discuția)