avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punere in executare a unui imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Punere in executare a unui imobil

Mai am vreo posibilitate de atac, sau macar de amanare a executarii pana la data la care urmeaza sa se judece cererea de " Suspendare si anulare a Executarii judecatoresti" , avand in vedere ca Cerere de executare s - a aprobat
" Solutie: Admite cererea. Autorizează Societatea Civilă Profesională de executori Judecătoreşti să intre în imobilul apartament nr. 4 în vederea punerii în executare a titlului executoriu. Irevocabilă şi executorie "
iar
Cererea de amanare a executarii a fost respinsa
" Solutie: Respinge, ca inadmisibilă, cererea formulată de contestatoarea .., de suspendare provizorie a executării silite ce face obiectul dosarului nr. ... Fără cale de atac.

rog raspuns rapid
Multumesc

Alte discuții în legătură

Solutia - irevocabil, se mai poate face ceva? VILISOR VILISOR am avut un proces pentru o contestaţie la executare, la judecatoria Panciu mi s-a respins cu motivul de tardivitate a contestatiei privind titlul executor, la ... (vezi toată discuția)
Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)