avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Raspunsul statului la intrebarile CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Raspunsul statului la intrebarile CEDO

Ce se intampla dupa expirarea termenului dat unui stat parte in dosar CEDO? Mentionez ca statul trebuia sa formuleze raspunsuri la doua intrebari pana la data x, iar din sursele mele, cred ca acest fapt nu s-a intamplat.
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 15:20, 29 Mai 2012
Stimat forumist,

Nu este un lucru neobișnuit ca Statul să ceară un nou termen pentru a răspunde la întrebări. Ca regulă, Statul răspunde.

Oricum, în această etapă, CEDO vă va ține la curent cu absolut orice act procedural.

Este necesar să aveți în vedere, însă, faptul că, în temeiul art. 38.1 al Regulamentului Curții, documentele sau probele nesolicitate nu sunt depuse la dosarul aplicației pentru a fi analizate de Curte. Astfel, dvs urmați strict pașii indicați de CEDO, fără a avea - dacă nu este cu adevărat cazul - inițiative proprii, cum ar fi concluzii nesolicitate de Curte.

Cu stimă.
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo lefteria lefteria cum pot afla daca dosarul meu este pe rol la cedo? (vezi toată discuția)
Portal cedo CRISTY40 CRISTY40 Am un dosar la CEDO, a carui nr de inregistrare l-am primit in Iunie anul curent,exista vreun portal in care pot sa verific dosarul? Va multumesc (vezi toată discuția)
Mai pot continua procesul ? Statescu Statescu Buna seara! In ultima scrisoare de la CEDO am fost informat ca s-a cerut guvernului sa se pronunte asupra admisibilitatii cererii (pe art.3), iar mie mi se ... (vezi toată discuția)