avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Agresiune verbala si amenintare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Agresiune verbala si amenintare

Buna ziua,

Pe scurt, situatia sta in felul urmator: Un vecin agresiv o insulta si o ameninta pe mama in fiecare zi deranjat fiind de faptul ea se trezeste in fiecare zi la 6:00 pentru a merge la serviciu. Initial, mama nu i-a spus nimic, ea crezand ca se va potoli. Acum situatia a degenerat, i-a zgariat usa si i-a aruncat cu smoala pe aceasta.
Mentionez ca mama locuieste de 25 de ani in acelasi apartament si nu a avut probleme cu vecinii.Noul vecin s-a mutat de circa 1 an in bloc.Faptul ca politia nu face nimic in astfel de cazuri nu este un mit, probabil se asteapta ca mama sa fie agresata fizic pentru a se deplasa pana la el. Ma poate sfatui cineva cum ar trebui sa procedez in acest caz?
Multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2012
Cristina-N, utilizator
Mama sa depuna o plangere scrisa ,inregistrata la politie pentru acea agresiune, pentru deranj , pentru murdarirea usii, pentru distrugere si tulburarea linistii publice .Va trebui sa probeze cu doi martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o problema si nu stiu cum sa o rezolv legal. acum ... Noria Noria Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv legal. Acum ceva timp am gasit presul de la usa apartamentului plin de apa murdara care mi-a intrat si pe ... (vezi toată discuția)
Vecina care deranjeaza! farmacist1984 farmacist1984 avem o vecina care este in evidenta cu boli psihice, respectiv este consumator ridicat de alcool. zilnic ne insulta cu batjocorituri. ce se poate proceda? am ... (vezi toată discuția)
In ziua de 16-01-2021 jurul orelor 18:00 am fost retinut pe strada ... yolkioo yolkioo In ziua de 16-01-2021 jurul orelor 18:00 am fost retinut pe strada de mai multi agenti ai Politiei din care unul s-a prezentat ca D. C. care fara a-mi prezenta ... (vezi toată discuția)