avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale chitanta amenda
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

chitanta amenda

Buna ziua. Pe scurt: platit amenda radar in municipiul Roman, domiciliul din buletin intr-o localitate din Vrancea, acum primaria din localitate zice ca figurez cu amenda neplatita. Problema: nu mai am chitanta. Vreo sansa de rezolvare fara sa platesc valoarea amenzii la primarie la mine? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:41, 6 Iunie 2012
Mergeti la Roman si cereti duplicat dupa chitanta prin care ati platit acea amenda, cu siguranta ar trebuie sa rezolvati problema in acest mod, numai sa va amintiti exact cand ati platit-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pentru o amenda deja achitata AriadnaTuca AriadnaTuca Buna ziua Astazi a venit pe numele meu la sediul firmei unde lucrez o poprire pentru o amenda pe care am achitat-o pe loc d-lui politist, cu chitanta. ... (vezi toată discuția)
Amendă plătită figurează neplătită, poprire executorie pe cont Alina Postolache Alina Postolache Bună ziua! Un scurt istoric: in 2014 am primit o amendă in Iași pe care am plătit-o chiar a 2 a zi, în jumătate, la taxe si impozite, am plătit cash iar ... (vezi toată discuția)
Amendă radar bulgaria gheo304 gheo304 Ieri am primit o amendă radar din Bulgaria. Fapta a fost comisă în data de 12.03.2017! Mi se indică să fac o plată de 100. Leva într-un cont al Băncii ... (vezi toată discuția)