avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pentru o amenda deja achitata
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pentru o amenda deja achitata

Buna ziua

Astazi a venit pe numele meu la sediul firmei unde lucrez o poprire pentru o amenda pe care am achitat-o pe loc d-lui politist, cu chitanta.

Amenda a avut loc pentru trecere prin loc nepermis in valoare de 50 de lei pentru care am achitat atunci 25 de lei pe loc, asta fiind in 2006.

Atasat era si o somatie care ar fi fost trimisa in 2012 catre domiciliul declarat de mine in Adjud, jud. Vrancea, dar cum acolo nu sta nimeni, daca a venit ceva nu a fost ridicat de nimeni. MAi tarziu in acelasi an mi-am schimbat domiciuliul in Bucuresti unde locuiesc acum.

Mentionez ca platesc impozit anual eu personal pentru apartamentul din adjud si nu a venit niciodata vreo amenda de platit la impozit, sau pentru impozitul apart din Bucuresti. Ba mai mult am achizitionat un apart prin prima casa in dec 2012 si nu am figurat acolo cu nici o datorie nicaieri.

Bineinteles ca nu mai am chitanta din 2006, am pastrat-o cativa ani dar...

Intrebarea mea e cum as putea sa contest aceasta hartie venita din partea MUNICIPIULUI FOCSANI
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:26, 27 Iunie 2014
Platiti amenda, s-au ,,acoperit", despre autoritati vorbesc! Daca plateati la cec, trezorerie, etc, ati mai fi avut o sansa sa vi se elibereze un duplicat dupa chitanta originala. Bine, v-ar fi taxat pt. acest serviciu cam cat ar fi amenda.Amenzile nu sunt purtatoare de dobanzi/penalitati, dar sunt cheltuieli cu executarea. Pana la urma cat e ,,totalul" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pentru o amenda deja achitata AriadnaTuca AriadnaTuca Buna ziua Astazi a venit pe numele meu la sediul firmei unde lucrez o poprire pentru o amenda pe care am achitat-o pe loc d-lui politist, cu chitanta. ... (vezi toată discuția)
Amenda platita de 2 ori iulian_i iulian_i Buna ziua si multumesc anticipat pentru raspunsuri. Acum 2 luni am luat o amenda conducand un autoturism aflat pe leasing. A doua zi am platit regulamentar ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la o amenda platita LiviuP LiviuP Buna ziua. Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema administrativa. Problema este urmatoarea : in urma cu citiva ani (mai precis in 2002) am ... (vezi toată discuția)