avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Imputernicire prin avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Imputernicire prin avocat

buna ziua.am si eu o nelamurire.soacra mea ne-a imputernicit pe mine si sotul meu prin avocat sa mergem in locul ei cu biletele de veterani,iar cei de la cfr(control) ne-au pus sa platim biletele intrucit au spus ca imputernicirea emisa de avocat nu are nici o valoare legala.fac precizarea ca imputernicirea are acea stampila dreptunghiulara prin care se atesta partile.ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 15:49, 6 Iunie 2012
evident, respectiva procura se da numai la notar. cu aceasta, persoanele, inainte de calatorie se prezinta la un ghiseu in gara, numai dupa aceea se pot urca in tren

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permise pentru calatorii gratuite cfr monica.denes monica.denes Buna ziua, Bunica mea, sotie de pensionar CFR, mi-a facut o imputernicire la notar prin care teoretic pot sa folosesc permisele ei, dar cei de la ... (vezi toată discuția)
Conform carei legi te da jos din tren daca calatoresti fara bilet? alexmari alexmari Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire, in cazul calatoriei pe tren fara bilet, care este articolul de lege care reglementeaza datul jos din tren? Am citit ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu al controlorului tchuppy tchuppy zilele trecute am primit acasa o amenda de la cfr de 800 ron pt nerespectarea personalului de control( in amenda scrie k l-am facut ''nesimtit'' pe ... (vezi toată discuția)