avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CITIRE APOMETRE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CITIRE APOMETRE

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca exista un temei legal care sa ma oblige sa primesc in casa pe'' vecina'' de la et 7 sa imi citeasca apometrele, daca ma opun ma trece la pausal. Toti cunoscutii isi citesc singuri apometrele si repartitoarele le predau administratorului de bloc. O platesc dar nu vreau sa imi intre in casa. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 10:40, 7 Iunie 2012
Poate asa s-a hotarat sa se faca citirea apometrelor de o persoana desemnata de administratie, daca nu conform Legii 230/2007 trebuie sa primiti in casa in urmatoarele conditii:
Art. 15. - Cu un preaviz de 5 zile, proprietarul este obligat sa accepte accesul in apartamentul sau in spatiul sau al unui delegat al asociatiei, atunci cand este necesar sa se inspecteze, sa se repare ori sa se inlocuiasca elemente din proprietatea comuna, la care se poate avea acces numai din respectivul apartament sau spatiu. Fac exceptie cazurile de urgenta, cand accesul se poate face fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile administratorului rondelli rondelli Cu ce drept administratorul poate sa-mi intre mie in apartament pentru citirea repartitoarelor. Inteleg, a fost o hotarare a asociatiei, dar sunt putin furios, ... (vezi toată discuția)
Mi se impune obligatoriu inlocuirea repartitoarelor cu unele ... virgiliuw@yahoo.com virgiliuw@yahoo.com Mi se impune obligatoriu inlocuirea repartitoarelor cu unele wirless,desi ale mele functioneaza.Doresc sa stiu dupa care lege pot fi trecut la pausal fara ... (vezi toată discuția)
Cu toate ca am apometre platesc la pausal ro_cami_ro ro_cami_ro Cu 3 ani in urma am cumparat acest apartament care dispune si de apometre. Am vb cu presedinta asociatie ca sa stiu cum se procedeaza cu citirea apometrelor ... (vezi toată discuția)