avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... postari filme pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

postari filme pe internet

Buna ziua. ma intereseaza sa stiu daca este legal sa postez pe internet filme pe care eu le-am filmat din traficul rutier. in filme pot aparea situatii in care conducatorii auto incalca legile de circulatie, accidente, batai, etc. Este foarte posibil sa apara in filmari numerele de inmatriculare in clar, persoanele implicate in clar. Este vreo problema daca postez un film in care apare un copil minor conducand un autovehicul (masina, etc) pe drumurile publice ? filmele vor fi incarcate pe youtube si puse embed pe alt site. As avea vreo problema dpdv legal ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters56297 , utilizator 03:22, 16 Iunie 2012
ªtiţi foarte bine cã la uploadul pe You Tube, unde probabil cã aveţi cont, vi se pun o serie de întrebãri în legãturã cu conţinutul filmului pe care doriţi sã îl postaţi, descriere, tag-uri, precum şi dacã doriţi sã fie public sau nu, sã îl „vadã” cei din comunitate, prieteni sau world wide web, iar dupã ce aţi trecut de acestea, dureazã un timp pânã vi se va aproba publicarea materialului pe „u tube”.
Raportat la mesajul dumneavoastrã, interesant ar fi de ştiut, care este mobilul intenţiei de a publica astfel de materiale pe You Tube… mai multe like-uri?, pentru cã, dacã aveţi cunoştinţã de comiterea unor infracţiuni la legea circulaţiei, sau de aiurea, sau poate aţi surprins pe peliculã producerea unui accident, cu sau fãrã consecinţe, parca mai bine ar fi sã luaţi legãtura cu autoritãţile, decât sã staţi sub protecţia - efemerã - a nickname-ului de pe You Tube, şi sã va bucuraţi de numãrãtorarea like-urilor sau dislike-urilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2012
ContSters56297, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi autor youtube mastera mastera Buna ziua, Am urmatoarea problema... In urma cu o luna de zile mi-am deschis un canal pe youtube. In urma cu 2 saptamani acest canal mi-a fost inchis de ... (vezi toată discuția)
Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)
Web xxx-ajutor myra_mhl myra_mhl Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)