Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cumparare masina second hand

Doresc sa cumpar o masina second hand inmatriculata, proprietarul nu a trecut-o pe numele lui,are contract de vanzare-cumparare facut cu cel de la care a luat masina. Am cerut certificat fiscal la masina ca altfel nu o cumpar si parca nu poate face rost de el. Se merita sa cumpar masina fara certificat fiscal?? As avea suprize mari daca nu am certificat fiscal si o cumpar si fara?
Cel mai recent răspuns: alexandra_03 , utilizator 17:58, 14 Iunie 2012
Mai postati de 10 ori, poate se vede mai bine!!!
In situatia lipsei certificatului fiscal, nu sunt indeplinite conditiile pentru incheierea formalitatilor legle de achizitie autoturism
multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina second hand alexandra_03 alexandra_03 Doresc sa cumpar o masina second hand inmatriculata, proprietarul nu a trecut-o pe numele lui,are contract de vanzare-cumparare facut cu cel de la care a luat ... (vezi toată discuția)
Cum pot achizitiona o masina inainte sa fie scoasa de la dealer Diana Petre Diana Petre Buna ziua, Masina este noua si nu a fost inca scoasa de la dealer. Proprietarul care a cumparat-o vrea sa o vanda inainte sa o scoata. Care este procedura ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna auto/ nu-s proprietarul in carte si talon (posed contract vanzare-cumparare) utilizator55 utilizator55 Buna ziua! In urma cu o saptamana am cumparat o masina second hand (inmatriculata in romania), am facut contractul de vanzare - cumparare, ulterior mi-a dat ... (vezi toată discuția)