avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz telefonic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz telefonic

Buna ziua, sunt pus in situatia de a primi , saptamanal telefon de la o societate de recuparare creante EOS KSI , pentru un asa zis debit din 2001, le-am spus de nenumarate ori ca nu recunosc acest debit, si ii rog sa nu ma mai deranjeze ci sa se adreseze instantei in cazul in care nu sunt de acord cu opinia mea......cu toate acestea de 3 ani de zile am primit nenumarate notificari, primesc telefoane regulat de la aceasta societate, va spun sincer la inceput discutam cu dansi cate 30 min la telefon incercand sa le explic, ca nu exista nici un debit....cu toate astea in ultimele 2 luni am primit 7 telefoane de la aceasta firma , as putea sa depun o plangere penala impotriva administratorului acestei societati pentru abuz??? mentionez ca de fiecare data le-am spus sa nu ma mai deranjeze. Am inceput sa imi tin un registru, cand ma suna si de pe ce numar, cele 7 apeluri sunt consemnate. Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:07, 15 Iunie 2012
La ce se referã acele notificãri?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In meniul telefonului aveti optiunea restrictionare apeluri, unde puteti trece acel numar, va asigur ca respectivul nu va mai avea posibilitatea sa va sune, ii va aparea numar inexistent. Daca nu va descurcati mergeti la operatorul dvs unde ati facut contractul si dansii va vor ajuta. Lasati registrul ca la cat v-au disperat puteti ajunge la psihiatrie, nu e cazul tinand cont ca nu datorati nimic. Bafta!
Detaliati despre ce fel de creante /datorii este vorba.
Ele exista sau nu le recunoasteti dvs ?
De ce nu mergeti la sediul societati sau de ce nu discutati cu functionarii sociatatii in alte imprejurari pentru a le produce dovezi ca nu aveti datorii catre terte persoane ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre societate de recuperari creante -cine este? hoinara hoinara buna seara , am intrat sa caut pe intre net ce este EOS KSI pentru ca ma suna insistent si ma intreaba tot felul de date personale fara insa a da relatii ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)
Sa platesc sau nu debitul catre orange? Hunyadi Ilona Hunyadi Ilona buna ziua, problema mea este urmatoarea: in 2002 s-a emis o factura orange care nu a mai fost achitata.Pana acum doua saptamani nu am mai primit nimic in ... (vezi toată discuția)