avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... O lamurire in privinta tulburarii linistii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

O lamurire in privinta tulburarii linistii publice

Deci , locuiesc in Timisoara - cartier Girocului , si aproape in fiecare weekend ( chiar si ieri noapte ) cam dinainte de miezul noptii si pana dimineata pe la 3-4 in zori , rasuna muzica unui club/strand de pe Bulevardul Liviu Rebreanu ( zona Soarelui ) . Cei care locuiesc in Timisoara poate ca stiu despre ce e vorba ....
As vrea sa stiu daca este legal asa ceva ? O cunostinta mi-a spus ca acel club are autorizatie :O Eu daca dau muzica la maxim sau oricine altcineva , e pasibil de amenda , iar ei pot obtine un permis ca sa fie scutiti .E adevarat ca exista tratament preferential pentru cluburi/ discoteci / baruri vizavi de tulburarea linistii ? S-a motivat faptul ca ei au clienti si e in interesul lor fiind mai multi ca si numar fata de tine , dar stau si ma intreb : Daca eu dintr-un cartier vecin aud muzica asa tare , oare cum or auzi-o cei din cartierul respectiv ? :-/ Nu s-a sesizat nimeni pana acum .
Banuiesc totusi ca dreptul unor cetateni de a petrece nu ar trebui sa treaca peste dreptul altor cetateni de a se odihni ;) E destul de enervant sa fi nevoit sa dormi in toiul verii cu geamurile inchise din cauza unora :(
Cam ce masuri se put lua in acest sens ?
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 11:51, 17 Iunie 2012
Depuneţi o plângere la Poliţia Localã. Ar fi şi mai bine, dacã plângerea ar fi promovatã de Asociaţia de Proprietari din blocul în care locuiţi.
Ceea ce spuneţi în cuprinsul mesajului este perfect adevãrat, pentru cã muzica se aude pânã în Complex, noapte de noapte, şi de multe ori m-am întrebat cum suportã cei care sunt chiar în apropierea clubului respectiv.
Ar fi bine sa se faca o plangere comuna de catre mai multi locatari. Singur/a nu veti avea nicio sansa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii noaptea Nikana1 Nikana1 Buna ziua , Locuiesc la bloc si am un vecin care mereu face petreceri , uneori in fiecare sfarsit de saptamana .Nu poti sa te odihnesti si te doare capul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii Lorant Lorant Buna. Proprietarul unui club. Nu va pot zice denumirea si locatia din motive bune. Am si eu o problema .. sper sa ma puteti ajuta intr-un fel sau altul. Am o ... (vezi toată discuția)
Maneaua ºi constituþia silviu. durlã silviu. durlã B-)Constituţia României în art. 30 al. 1 (Libertatea de exprimare), stabileşte: "Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi ... (vezi toată discuția)