avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... deseuri
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

deseuri

suntem o firma de colectare a deseurilor metalice feroase si neferoase, monentan suntem in curs de revizuire a Autorizatiei de mediu pt. colectare deseuri nemetalice (hartie, carton, plastic, sticla, textile, cauciuc), VSU-vehicule scoase din uz, baterii si acumulatori si DEEE- deseuri de echipamente electrice si electronice.
Vin cu rugamintea de a ma ajuta in interpretarea LEGII privind stopajul la sursa a contributiei Fondului de mediu retinute de la persoane fizice si juridice genetatoare de deseuri.
La care din urmatoarele tipuri de deseuri se retine FD. MEDIU?
1. deseuri feroase si neferoase
2. deseuri de hartie, carton, plastic, sticla, textile, cauciuc
3. deseuri de baterii si acumulatori
4. vehicule scoase din uz
5. baterii si acumulatori
6. deseuri de echipamente electrice si electronice.
Cu ganduri numai de bine si multumiri!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2012
danavls, utilizator

Alte discuții în legătură

Stopaj sursa fond de mediu 3% danavls danavls Care sunt tipurile de deseuri (exemple) incadrate in categoria DESEURI FEROASE si NEFEROASE pt. retinere contributie de 3 %- Fond de mediu? Firma noastra ... (vezi toată discuția)
Act eliberare achizitie vehicul scos din uz danavls danavls Speta: Punct de colectare deseuri reciclabile. pentru deseurile achizitionate eliberam ADEVERINŢÃ de primire şi de plată materiale reciclabile, odata cu ... (vezi toată discuția)
Achizitii vehicule scoase din uz danavls danavls Speta: Punct de colectare vehicule scoase din uz. Rog o monografie contabila achizitie/ proces productie VSU (receptia se face in functie de lei/ kg). In ... (vezi toată discuția)