avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... STOPAJ SURSA Fond de mediu 3%
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

STOPAJ SURSA Fond de mediu 3%

Care sunt tipurile de deseuri (exemple) incadrate in categoria DESEURI FEROASE si NEFEROASE pt. retinere contributie de 3 %- Fond de mediu?
Firma noastra detine autorizatie de colectare pt. urmatoaele tipuri de deseuri:
fier, inox, tabla, fonta, cupru, aluminiu, cupru, zinc, plumb, amestecuri metalice, deseuri de ambalaje, hartie, carton, plastic, sticla, textile, cauciuc, deseuri de baterii si acumulatori, vehicule scoase din uz, deseuri de echipamente electrice si electronice.
La care din urmatoarele tipuri de deseuri enumerate mai sus se retine FD. MEDIU ?
multumesc frumos!


Alte discuții în legătură

Deseuri danavls danavls suntem o firma de colectare a deseurilor metalice feroase si neferoase, monentan suntem in curs de revizuire a Autorizatiei de mediu pt. colectare deseuri ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit cezar jurci cezar jurci In cazul in care se achizitioneaza deseuri taxa de 3% fond mediu si 16% impozit pe venit , se retine la toate deseurile inclusiv carton si plastice sau numai ... (vezi toată discuția)
Act eliberare achizitie vehicul scos din uz danavls danavls Speta: Punct de colectare deseuri reciclabile. pentru deseurile achizitionate eliberam ADEVERINŢÃ de primire şi de plată materiale reciclabile, odata cu ... (vezi toată discuția)