avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rezultat test adn
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rezultat test adn

am facut testul adn pe 28 mai la bucuresti prin instanta ,inca nu a ajuns trezultatul.Pe 26 iunie am proces daca nu ajung pana atunci cum pot afla rezultatul? mai am urmatorul proces pe 3 septembrie! va rog sa imi rasp. cat mai repede!!!!!.....
Cel mai recent răspuns: dumitrachescu , utilizator 22:23, 25 Iunie 2012
La momentul analizei ce termen de comunicare a fost avansat
Exista unitati specializate care comunica rezultatul in termen de 5-7 zile lucratoare inclusiv prin email-ul solicitantului
S-ar putea sa ajunga totusi pana in 26 iunie 2012.
Mergeti intai la judecatorie, la Registratura, ca sa va interesati daca a ajuns rezultatul la instanta.
Este posibil ca plicul sa fi fost primit, dar sa nu fi fost inca atasat la dosar, fiind in mapa de corespondenta.
Chiar daca a ajuns in ultimul moment, veti putea afla rezultatul doar in ziua procesului, deoarece dosarul este acum la judecator, pentru studiu.

Daca totusi procesul se va amana pentru lipsa raspunsului, mergeti la institutia ce a efectuat testul si solicitati grabirea expedierii acestuia.
Pe timpul verii puteti avea acces la arhiva, pentru a studia dosarul, in cadrul programului stabilit de catre conducerea judecatoriei.
multumesc pentru raspuns, pot merge singur sa ma interesez la regitratura? daca am avocat?? ce se poate face daca rezultatul a ajuns si nu a fost atasat la dosar??? marti am procesu apoi alt proces mai este pe 3 septembrie
am sunat la bucuresti la iml si a spus ca a trimis rezultatul de la testul adn 15 iunie, dar plicul nu este in mapa de corespondenta! s-a interesat avocata mea, ce se intampla??? ma a

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de paternitate florian_alexandru florian_alexandru buna!apelelez inca o data la sfaturile d-voastra.situatia este urmatoarea:de cateva luni sunt intr-un proces pentru recunoasterea copilului care acum are ... (vezi toată discuția)
Testul de adn are valoare juridica? 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua, Juridic vorbind, testul de ADN paterniate care se efectueaza in strainatate germania, america, anglia, ungaria (din saliva), printr-o firma ... (vezi toată discuția)
Paternitate c0rr6y c0rr6y Buna ziua, Sunt pe cale de a divorta de sotul meu. Am un copil cu un alt barbat. Vreau sa ma stabilesc in strainatate. Fostul sot nu va vrea sa-si dea acordul ... (vezi toată discuția)