avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

Am 22 de ani,am terminat liceul sunt in anul 2 la SJA si as dori si eu sa stiu ce conditi trebuie sa indeplinesc pt a putea accesa fondurile europene nerambursabile pentru a infiinta o ferma de bovine pt lapte si carne? Ce trebuie sa am eu in momentul depunerii dosarului? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:54, 26 Iunie 2012
Cititi masurile 112 si 123 ale PNDR aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se acorda fonduri europene pentru morarit??? Andrey23 Andrey23 Buna ziua, as dori sa știu dacă se pot accesa fonduri europene pentru o linie de productie pentru morarit , grâu si porumb? (vezi toată discuția)
Ferma de melci nikolae75 nikolae75 am teren in jud.braila si as dori sa infiintez o ferma de melci. pot accesa fondurile europene nerambursabile pentru asa ceva =D> (vezi toată discuția)
As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)