avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... as dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

as dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri:

As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. Acesta este situat in mediul urban. Trebuie infintat un srl,ii sau pfa cu domeniu de activitate respectiv, bineteles si dupa accea am nedumeriile prezentate mai jos
1. mai pot beneficia de fonduri europene nerambursabile sa infiintez o ciupercarie daca terenul si constructia se afla in mediul urban???
2. daca sunt blocate fondurile europene pentru ciupercarie sau doar din 2014 se mai poate aplica pentru 2014-2020?
3.unde anume pot sa vad pe un site sau ceva...ce conditii trebuie sa indeplinesc?indiferent daca nu se poate aplica pentru 2013
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 18:36, 29 Iunie 2014
In mediul urban nu se finanteaza astfel de activitati.
Pentru mediu rural aveti masura 112 si 121:
[ link extern ] /
[ link extern ]
Buna, eu doresc sa infiintez o ciupercarie , cu o cladire de 100 mp, in mediul rural,am 27 de ani, pentru ce masuri ar fi mai bine sa aplic? Va multumesc
Va incadrati in masura 121, cititi ghidul de pe site apdrp:
[ link extern ]
danacj a scris:
In mediul urban nu se finanteaza astfel de activitati.

E o mica confuzie. Activitatile agricole se finanteaza si in mediul urban de catre (fostul) PNDR, desigur daca indeplinesti conditiile de autorizare (ca degeaba ai vrea sa faci ferma de porci in cartier de vile, ca nu primesti acord de mediu si altele...).
Doar masura 313 si altele special destinate mediului rural (ex. paduri, pasuni) au restrictie la urban.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru laborator cofetarie danaciobanu danaciobanu Buna ziua, am 33 de ani si vreau s aobtin fonduri europene pentru a-mi deschide un laborator de cofetarie. Ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)
Fonduri europene cabinet stomatologie ulc ulc Cum se pt accesa fonduri europene pentru infiintarea unui cabinet de medicina dentara? Ce conditii trebuie indeplinite si de unde se poate cere consultanta? ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil batrani rusanica rusanica Ma intereseaza ca persoana fizica pot obtine fonduri pentru infiintarea unui azil de batrani? si care ar fi pasii de urmat (vezi toată discuția)