avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Forma legala vanzare produse handmade
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Forma legala vanzare produse handmade

Buna seara.
Confectionez de ceva timp produse tricotate/crosetate si lenjerii de pat toate handmade. As vrea sa stiu de ce acte am nevoie sa le vand pe internet. Am nevoie de Pfa sau Intreprindere Individuala? Sau care sunt formele legale?
Aceasta actvitate este compatibila cu cea de functionar public?
Multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Doresc să înființez un pfa. D.C. Andreea D.C. Andreea Bună ziua, Doresc să înființez un PFA care să dețină următoarele coduri CAEN - 4791 , 4789 și 4719, pentru a comercializa produse confecționate ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen pentru crosetat Ral_uca Ral_uca Buna ziua, daca in cadrul unui club de dans pentru copii...langa receptie se gaseste un stand prin care se vand articole/ accesorii crosetate/ costumase dans, ... (vezi toată discuția)