avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum ma apar intr-o actiune in revendicare imobiliara?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum ma apar intr-o actiune in revendicare imobiliara?

Buna ziua !
Am o intrebare va rog frumos.
Daca cineva a formulat o actiune de revendicare imobiliara , cu ce articole din C Civil si C procedura Civila ma pot apara ?
Adica daca cei care mi-au facut aceasta actiune nu au demosnstrat ca sunt mostenitorii acelui autor, ce ar trebui sa puna ei la dosar pt a arata ca sunt mostenitorii ?
Au pus Certificat de nastere a lor si buletin si certificatul de deces a autorului .
E suficient pentru a arata ca sunt mostenitorii acelui autor, care a murin in 1996 ?


Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 23:22, 27 Iunie 2012
Fara certificat de mostenitor sau certificat de calitate de mostenitor nu pot dovedi nimic. Dealtfel, este mai mult ca sigur ca instanta le va cere sa faca dovada calitatii procesuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa calitate procesuala in proces revendicare teren Cris888 Cris888 Buna ziua, Speta mea ar fi urmatoarea : - s-a formulat o actiune in justitie pentru revendicarea unui teren, pe Legea 10. Proprietarii terenului au ... (vezi toată discuția)
Proces civil ContSters212788 ContSters212788 Bunicii mei sunt dati in judecata intr-un proces civil pentru ai da unui vecin o parte din teren.Acestia sunt decedati de 10 ani.Ce pot face? (vezi toată discuția)
Cand ocpi,are calitate procesuala pasiva intr-o cauza... ContSters240032 ContSters240032 Va ros sa-mi spuneti,daca in cazul in care o persoana fizica,isi inscrie in Cartea Funciara fara a avea vre-un drept real, un teren,care nu la dobandit legal ... (vezi toată discuția)