avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se poate inmatricula fara plata taxei auto ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se poate inmatricula fara plata taxei auto ?

Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate lamuri cineva: O cunostinta de-a mea vrea sa cumpere un autoturism din Germania si ar vrea sa stie daca il poate inmatricula fara sa plateasca taxa pe poluare conform noii legi nr. 9/2012. Deci, daca deschide proces in instanta are sanse de castig, in sensul ca instanta sa oblige Institutia Prefectului sa inmatriculeze masina fara sa plateasca taxa auto ? S-a pronuntat vre-o instanta in aceasta privinta ? Multumesc mult daca ma poate ajuta cineva si va doresc toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: radu_cucos2006 , utilizator 18:04, 25 August 2012
Atasez niste link-uri referitoare la inscrierea autoturismului fara achitarea taxei de poluare, sper sa va foloseasca.

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

:)
Si totusi, n-am gasit sentinte date pentru solicitarea de inmatriculare dupa 13.01.2012 numai inainte de aceasta data. Sau macar model de cerere de chemare in judecata pentru inmatriculare...bineanteles tot dupa 13.01.2012 (ca ma gandesc ca motivarea difera fata de cea dinainte). Ma poate ajuta cineva...multumesc mult =D> :luck:
In cel de al doilea link, postat, este o persoana care este dispusa sa ajute, probabil daca ii scrieti pe privat, veti rezolva si dvs. Bafta! :)
actiunea si procedura e la fel ca pe OG 50/2008, doar shimbati temeiul de drept in speta Legea 9/2012, restul motivarea la fel
buna ziua, mai este valabil postul? cine m poate ajuta si pe mine cu un model de intampinare ?
Vreau sa inmatriculez o masina , inainte de plata taxei auto, am citit mai multe posturi, dar doresc un raspuns de la o persoana in tema, Va multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

taxa auto gelu27 gelu27 Buna ziua! 1. Am obtinut hotarare definitiva si irevocabila privind taxa de poluare. Unde gasesc (pentru ca am inteles ca exista), ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei dupa 13.01.2012 CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca mai sunt admisibile actiunile privind inmatricularea fara plata taxei de poluare, care vor fi introduse dupa data de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto IMaria IMaria buna seara! as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema: am o masina adusa din strainatate(af-2000)si doresc sa o inmatriculez fara a plati taxa de prima ... (vezi toată discuția)