avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnet suspendat(anulat) pentru conducerea pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnet suspendat(anulat) pentru conducerea pe drumurile publice sub influienta bauturilor alcoolice.

Cum se procedeaza ptr.redobandirea permisului pierdut in acest fel?
Cel mai recent răspuns: avLeon , utilizator 21:38, 4 Iulie 2012
Carnetul se anuleaza dupa pronuntarea hotararii judecatoresti.
pentru redobandirea permisului de conducere in cazul anularii in urma unei hotarari definitive a instantei de judecata cititi mai multe aici
www.avocatnet.ro/content/art...

Permisul v-a fost suspendat in vederea anularii. Nu ne-ati spus ce concentraţiei de alcool în aerul expirat s-a stabilit, daca ati avut o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, sunteti obligat să va supuneti recoltării probelor biologice.
Daca ati avut o îmbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge nu veti scapa fara dosar penal, anularea permisului, iar dupa un an de la ramanerea definitiva a sentintei penale veti putea obtine un nou permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 87, alin. (1) din oug nr. 195/2002 - consecinte stoica gheorghe stoica gheorghe ce consecinte vor fi in cazul in care epilotestul a aratat 0.73 si cele ale recoltari 1.25 find soldat si cu accident fara victime in data 18.09.2008 si find ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a făcut accident pe 23 ianuarie mai era cu cineva ... Vadineanu Vadineanu Soțul meu a făcut accident pe 23 Ianuarie mai era cu cineva in mașina i sa lua permisul alcoolemia era mică acela a avut 3 zile de spitalizare nimic grav ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier Ilieoelena Ilieoelena Este adevarat ca in noul cod rutier nu este infractiune alcoolemia sub 0,15mg\\l alcool pur in aerul expirat . Daca da as vrea sa stiu articolul , nr HG si ... (vezi toată discuția)