Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

furnizare apa potabila

am contract de furnizare a apei potabile cu o firma, nu am restante la plata facturilor catre furnizor si toturi dupa modernizarea retelei de apa am fost debransat din vechea retea de apa- am stat 7 zile fara apa potabila-si obligat sa execut pe cheltuiala mea o subtraversare de strada si achizitionarea conductei aferente cu toate ca este domeniu public. pot actiona in instanta firma cu care am contract , pentru am recupera investitiile efectuate pe domeniul public ?
Cel mai recent răspuns: kent1 , utilizator 11:13, 9 Iulie 2012
Nu ati precizat daca furnizorul de utilitate apa este aceiasi persoana juridica responsabila pentru debransarea de la vechea retea
Problema actionarii in justitie a firmei este mai delicata,deoarece in cazul mentionat dvs nu detineti temeiul legal
da,este aceeasi societate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a oprit apa la bloc dorat dorat in data de 17 sa pus anunt la scara blocului ca se va opri apa potabila scrie asa,avand in vedere ca ;a data de 16 06 2014inregistrati o datorie de 128000 lei ... (vezi toată discuția)
Mentenanta instalatie publica apa potabila alexandrust alexandrust Salutare, Am nevoie de un sfat/idee legat de administrarea, intretinerea si mentenanta instalatiei publice de alimentare cu apa potabila dintr-o ... (vezi toată discuția)
Separare coloana de gaze nituraducu nituraducu Buna seara, In urma cu ceva timp am achizitionat un apartament intr-un bloc cu 7 etaje. Dorind sa il renovez am decis ca ar fii bine sa imi trag si coloana ... (vezi toată discuția)