avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz

As vrea sa va povestesc un caz la care as vrea sa-mi raspundeti va rog!
Cazul a mai fost rontait aici,partial, insa a capatat o alta forma.
Totul a inceput intr-un birou unde jignit,bruscat si agresat fizic de unul din cei doi angajati aflati in incapere.Toate acestea pentru simplul motiv ca am semnat si eu o reclamatie printre alti zeci de oameni a unei reclamatii in urma cu un an.Motivul reclamatiei au fost abuzurile organizatiei,care in urma acesteia a fost anchetata de forul superior si sanctionata in final.
Dupa aceasta calduroasa primire eu am depus o plingere la Pol. ,urmind o ancheta,apoi un comunicat prin care m-i s-a adus la cunostinta ca cele relatate de mine erau adevarate si s-a dispus sanctionarea angajatului in cauza.
In urma agresiunii fizice am vizitat un medic legist de la care am si primit documentul doveditor ...si pentru umilinta la care am fost supus am relatat cazul si la o publicatie judeteana ziar in care s-a si publicat articolul
Peste citva timp ce sa vad ca primesc citatie acuzat fiind ca am provocat scandal,ca denigrez,si m-i se cere o dauna enorma,care ulterior ,la o mediere pe care eu am initiat-o,s-a ajuns sa fie negociata ajungind la suma zero.Ulterior s-au rasgindit.Mentionez ca in declaratia de la Pol. celalalt angajat a decl. ca eu am avut un comportament civilizat,deci nu am avut cum sa provoc eu scandal,totodata adus la cunostinta agresorului am inregistrat si tonul jignitor in care mi-a vorbit.
De asemenea celelalte acuzatii pot fi dovedite ca sint falsuri(chiar prin falsurile in acte comise de reclamant)
as vrea sa mai mentionez ca articolul din ziar aparut in urma careia am fost acuzat a fost inteles gresit din p. de vedere gramatical,deci nu are temei acuzatia dupa parerea mea(analizind fraza gramatical eu nu am afirmat acele acuzatii)
Ce parere aveti?

Alte discuții în legătură

Cai de atac a sentintei. mirage08 mirage08 Va rog sa ma ajutati in problema mea.Am avut un proces unde m-i s-au cerut daune morale si materiale in valoare nejustificat de mare.Mentionez ca am mai ... (vezi toată discuția)
Foto dezbracata publicata fara acord aureliacirstea aureliacirstea Un ziar local mi-a publicat on line si pe hartie o fografie din arhiva personala in care eram la mare, doar in slip, alaturi de un articol in care sunt ... (vezi toată discuția)
Bun distrus de un angajat al ambasadei romaniei la viena andreea_dragan andreea_dragan pe 02.11.2014 in jurul orei 20:45 la sectia de votare din incinta Ambasadei Romaniei la Viena In momentul cand am reusit sa intru in sectia de votare un ... (vezi toată discuția)