avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai de atac a sentintei.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai de atac a sentintei.

Va rog sa ma ajutati in problema mea.Am avut un proces unde m-i s-au cerut daune morale si materiale in valoare nejustificat de mare.Mentionez ca am mai amintit unele aspecte ale cazului acum insa lucrurile au luat o alta intorsatura.Pretentiile au fost justificate de reclamant de un articol intr-un ziar la care am apelat..Cele scrise in ziar nu au continut jigniri sau astfel de cuvinte la adresa reclamantului(persoana juridica),ci doar purul adevar.Ajungind la finalul procesului am primit o sentinta in favoarea reclamantului,sentinta care a fost catalogata de mai multi avocati ca una nemotivata,fortata,atribuind pentru reclamant o cincime din suma ceruta initial.M-i sau adus mai multe acuzatii toate au fost inlaturate mai putin una,judecatorul invocind o fraza din articolul publicat("...politia in mod sigur va avea ce verifica"),motivind ca aceasta sint declaratii tendentioase.In continuare am facut recurs ,platind o suma deloc mica ca taxa de timbru.In recurs am specificat ca si acest aspect justificat ca aceasta declaratie a avut temei si ca in urma reclamatiei mele la Politie urmate de ancheta am primit o comunicare prin care m-i se aduce la cunostinta ca cele relatate de mine sint adevarate si s-a dispus sanctionarea.Acest inscris a fost depus odata cu recursul.Totusi recursul meu a fost respins.Mentionez ca la recurs partea adversa nu a depus nici o dovada prin care se justifica daunele materiale si nici nu s-au prezentat la proces.Comunitatea sportiva din care fac parte birfeste ca organizatia juridica are influente la nivel inalt traficul de influenta este in piine.Desigur acestea sint birfe...Intrebarea mea este ce pot sa fac dupa aceasta sentinta a Tribunalului care m-i se pare cel putin curioasa ?
Multumesc pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: mirage08 , utilizator 10:08, 18 Aprilie 2013
Odata cu judecarea recursului ati epuizat caile ordinare de atac. Nu mai aveti la dispozitie decat cai extraordinare, insa sansele dvs sunt doar teoretice.

Nici nu avem ce sfaturi sa va dam atata timp cat nu cunoastem in concret speta dvs, cu motivarile instantelor.
Multumesc pentru raspuns !,vedeti aceasta este justitia in aceasta tara,omului i se da in cap, este umilit,jignit,...si ca sa vezi mai este si dat in judecata de agresor.Si cu toate ca depune o groaza de dovezi;de la medic legist,la inregistrare audio,la inscrisuri (de la Politie),martori,justitia din aceasta tara il mai pune si sa plateasca daune !!!
Ce sa mai cred???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune materiale reduse de instanta vmir vmir In anul 2006 am fost implicata intr-un accident rutier( pasagera) Am ramas infirma pe viata cu gradul 1 de handicap. Procesul a mers amandoua odata si cel ... (vezi toată discuția)
Concluzii depuse la dosar.... mirage08 mirage08 Va rog sa m-i se scuze nedumerirea,dar pina unde se poate merge..??? Am citit Concluziile depuse la dosar de catre partea reclamanta...este ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila-plata drepturilor salariale campionul2001 campionul2001 \\\'\\\'Prin cererea ....cheama in judecata pe parata ...solicitand obligarea acesteia la plata drepturilor banesti cuvenite pentru zilele lucrate si plata ... (vezi toată discuția)