avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna, sunt divortata de 6 ani,am un baiat de 21 de ani este la facultate la zi anul 2,dar de vreo 2 luni s-a angajat cu carte de munca.Intrebarea mea este daca baiatul va mai primi pensie alimentara de la tatal sau.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:41, 10 Iulie 2012
Nu mai poate beneficia dacă realizează venituri. Una dintre condiţii pentru a primi în continuare pensia de întreţinere , este, pe lângă condiţia de a se afla în continuarea studiilor, şi aceea de a se nu realiza venituri.
Ar trebui sa-si anunte tatal ca s-a angajat si va ramane la aprecierea tatalui daca il va ajuta si in continuare pana la terminarea facultatii. Ar fi bine sa aiba o discutie
am uitat sa specific ca facultatea este particulara dar forma de invatmant este ZI,are vreo importanta sau facltatea trebui sa fie de stat
nu neaparat de stat, dar sa fie acreditata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student, cer sfat despre pensie alimentara ferdis ferdis Buna, sunt nou aici si recunosc ca am intrat doar pentru o problema. Sunt student, anul 2, si am o problema. Parintii mei sunt despartiti si tata mi-a ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere tanar 20 ani la facultate creatza_70 creatza_70 Buna ziua, Ce ar trebui sa faca un tanar, care are 20 de ani si vrea sa se inscrie la facultate (particulara, acreditata) si caruia niciunul din parinti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , e vorba de băiat care e major , acum 3 ani am primit ... Vauva Vauva Buna ziua , e vorba de băiat care e major , acum 3 ani am primit sentința de la tribunal ca fostul sot, tatăl copilului sa plătească pensie alimentara ... (vezi toată discuția)