avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma offshore
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma offshore

Buna ziua! Am o intrebare. As vrea sa infiintez o firma in SUA si nu stiu cum sa procedez. Am gasit cateva firme pe net care infinteaza firme offshore si nu stiu daca sa am incredere in ele. Credeti ca sunt de incredere, sau care din ele ar fi? As dori niste exemple de astfel de firme.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:20, 10 Iulie 2012
Interventie moderator:
Prin regulamentul de postare in forum este interzisa publicitatea indiferent de natura ei, fara aprobarea administratorului forumului. De asemenea, este interzisa trimiterea catre diferite persoane indiferent de natura lor, fizice sau juridice.
In consecinta, in cazul dumneavoastra, nu se pot face recomandari sau oferi exemple.
Va multumim pentru intelegere.
Lucian Huzum - moderator avocatnet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor evidenta contabila carmenglavan carmenglavan buna ziua, sunt contabil incepator si as vrea sa primesc ajutor [EDITAT de moderator ]in legatura cu evidenta contabila a unei mici firme care distribuie ... (vezi toată discuția)
Contract antrepriza si subantrepriza horeaalexandru horeaalexandru Buna ziua, As avea o intrebare mai delicata. O firma straina a incheiat un contract de antrepriza pe un an cu firma romana X pentru niste lucrari ... (vezi toată discuția)
Curiozitate siwde... [cont sters la cererea user-ului] siwde... [cont sters la cererea user-ului] poate cineva sa intervina pe un text postat de mine si sa il modifice? (vezi toată discuția)